Πρεμιέρα των ημιτελικών στην Α1 του βόλεϊ ανδρών

Πρεμιέρα των ημιτελικών στην Α1 του βόλεϊ ανδρών

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους πρώτους αγώνες των ημιτελικών συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Κηφισιά (19.00) και ο ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα (17.00).

Με στόχο την εύκολη νίκη που θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν την απώλεια του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ θα μπουν στο κλειστό οι «ερυθρόλευκοι». Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα. «Το πρωτάθλημα αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Κηφισιάς», δήλωσε ο πασαδόρος του συλλόγου Φαμπιάν Νρζίγκα.

Σε ό,τι αφορά την Κηφισιά, είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει τους «Πειραιώτες» σε ημιτελική φάση. «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.

Την επιθυμία να τελειώνουν… μία ώρα αρχύτερα με την πρόκριση στους τελικούς έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος έχει δώσει νέα ώθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θέλει να πετύχει το νταμπλ. Ο Ντανιέλε Ρίτσι θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του. Ο Φοίνικας αγωνίζεται για πέμπτη φορά σε ημιτελική φάση και θέλει να βρεθεί για τρίτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς της διοργάνωσης.

Οι δύο πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των γηπεδούχων και για την πρόκριση στους τελικούς απαιτούνται τρεις νίκες.

• Στο Λουτράκι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η εθνική ομάδα των εφήβων. Οι διεθνείς μας προετοιμάστηκαν για τη συμμετοχή τους στους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν από 26 έως 29 Απριλίου, στη Σλοβακία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή