Τελευταίο επεισόδιο ΠΑΟ – Βέμερ με ένταση

Τελευταίο επεισόδιο ΠΑΟ – Βέμερ με ένταση

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανεβασμένους τόνους παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Βέμερ και σημείο τριβής το αν θα πρέπει η εξόφληση να γίνει σε δόσεις ή με εφάπαξ καταβολή περίπου 450 χιλ. ευρώ.

Αν η απόφαση είναι ευνοϊκή για τους «πράσινους» θα τους δώσει πίσω έξι βαθμούς και μια βαθιά ανάσα, ειδάλλως θα κινδυνεύσει ακόμα και με υποβιβασμό εάν δεν καταβάλει όλο το ποσό της οφειλής το αργότερο μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

Αν πληρώσει μέχρι αύριο παίρνει πίσω τρεις από τους έξι βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί, αλλιώς θα στηθεί στο… πέναλτι και θα έχει περιθώριο μιας ακόμη εβδομάδας για να εξοφλήσει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή για να μην τριτώσουν οι ποινές, εξέλιξη που θα σημάνει τον υποβιβασμό του.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης υπήρξαν αρκετές εντάσεις, με λεκτικούς διαξιφισμούς ανάμεσα στον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον δικηγόρο του Βέμερ, Πάρη Ατλαμάζογλου. Η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε την άμεση είσπραξη ποσού 80 με 100 χιλ. ευρώ και διακανονισμό για τα υπόλοιπα, ενώ η Σούπερ Λίγκα έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των «πρασίνων», θεωρώντας ότι οι ομάδες πρέπει να διευκολύνονται για την εξόφληση των υποχρεώσεών τους σε ένα τόσο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε άμεση απόφαση για να ξέρει πώς θα πορευθεί και λογικά θα την έχει σήμερα. Αντίθετα, οι υποθέσεις των Λέτο και Κουτρουμπή εκδικάστηκαν σε πιο ήρεμο κλίμα, ενώ αυτή του Πέτριτς αναβλήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή