«Σκούπα» στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται ο Μαρτίνς, σε απολογία ο Ταχτσίδης

«Σκούπα» στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται ο Μαρτίνς, σε απολογία ο Ταχτσίδης

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές και σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στον Ολυμπιακό την επομένη της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αποχωρήσουν ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, καθώς στην παρούσα φάση ουδείς θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων». Την πόρτα εξόδου των «Πειραιωτών» ετοιμάζονται να περάσουν οι Σεμπά, Οτζίτζα Οφόε, Μιραλάς, Μποτία, Ιβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Προτό, Ρομαό, Ζιλέ, Μαρτίνς, Τζούρτζεβιτς, Πάρντο, Χατζισαφί, Βέργος και Ιγκόρ. Παράλληλα, αμφίβολο είναι το μέλλον των Φορτούνη, Ανσαριφάρντ, Ενγκελς, Μάριν και Ταχτσίδη.

Η παρουσία του τελευταίου σε νυχτερινό μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, οδήγησε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση να τον καλέσει σε απολογία. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε από τα Ιωάννινα στο αεροδρόμιο των Σπάτων μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 και ακολούθησε το αυστηρό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα. Η παρουσία του Ταχτσίδη σε νυχτερινό μαγαζί παρά το βαρύ κλίμα εντός των «τειχών» της ομάδας του Πειραιά, είναι ο λόγος που κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση των «Πειραιωτών».

Ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, θα παρουσιαστεί νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας. Χθες, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στο Αγρίνιο και παρακολούθησε την ομάδα Κ-17 των «ερυθρολεύκων» να επικρατεί της Ξάνθης με 2-0 και να προκρίνεται στον τελικό του Final-4. Την Κυριακή είδε στους «Ζωσιμάδες» το ακροτελεύτιο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Κόντη απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους και έτσι ήρθε η ήττα με 3-0.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αλλαγές δρομολογούνται σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Πειραιωτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή