ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελικός Κυπέλλου: Φτάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες – βίντεο)

Τελικός Κυπέλλου: Φτάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες – βίντεο)

Η επιχείρηση «τελικός Κυπέλλου» στο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το πρωί, όπου χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία για την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ βρίσκονται οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενώ τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας είναι σε πλήρη εφαρμογή με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός, στη σκιά και των επεισοδίων της Παρασκευής με ελαφρά τραυματίες τρεις αστυνομικούς και έναν πολίτη.

Τελικός Κυπέλλου: Φτάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Τελικός Κυπέλλου: Φτάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες – βίντεο)-2

«Συναγερμός» είχε σημάνει στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, Τα περισσότερα πρατήρια και ξενοδοχεία που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παρέμεινα κλειστά έτσι ώστε να αποτραπεί η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά.

Τελικός Κυπέλλου: Φτάνουν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες – βίντεο)-3

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αφού στα επίσημα θα βρίσκονται παράγοντες της UEFA αλλά και της UEFA για να έχουν από κοντά εικόνα για όσα συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αρχικά, κανένας οπαδός δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο, ενώ θα γίνονται συνεχώς έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας από την αστυνομία, ακόμα κι εντός του γηπέδου, ενώ οι οπαδοί θα υποχρεούνται να έχουν μαζί τους εισιτήριο και ταυτότητα.

Θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ΟΑΚΑ ενεργές κάμερες σε όλους τους χώρους.