«Μύλος» με Χριστοδουλόπουλο – Θα τον «κυνηγήσει» δικαστικά η ΑΕΚ

«Μύλος» με Χριστοδουλόπουλο – Θα τον «κυνηγήσει» δικαστικά η ΑΕΚ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κεφάλαιο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκλεισε οριστικά για την ΑΕΚ σε αγωνιστικό επίπεδο. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να του κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα της εξόδου από την ομάδα, αλλά είναι αποφασισμένοι να τον «κυνηγήσουν» δικαστικά.

Η πλευρά της «Ένωσης» δηλώνει βέβαιη πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, γι’ αυτό και είναι αποφασισμένη να το καταθέσει κι από εκεί και πέρα θα λυθούν οι διαφορές των δύο πλευρών στα δικαστήρια. Ήδη έχει σταλεί εξώδικο από τον Λάζαρο την περασμένη εβδομάδα, το οποίο δεν έβγαλε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ για να διατηρήσει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας εν όψει του τελικού Κυπέλλου, ενώ χθες στο ραντεβού με τον παίκτη δεν εμφανίστηκε ποτέ ο ίδιος αλλά ο μάνατζέρ του και εστάλη ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό πως διαπραγματεύεται μαζί του ως ελεύθερο.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ είχε τηρήσει ανάλογη στάση πέρσι απέναντι στον Ντίντακ Βιλά, που θεωρούσε εαυτόν ελεύθερο για να υπογράψει στην Εσπανιόλ, ωστόσο αποδείχτηκε πως ήταν δεσμευμένος και τελικά χρειάστηκε να… παρακαλέσει τη διοίκηση για να τον αφήσει να φύγει και να μην του κρεμάσει το δελτίο, ενώ η ΠΑΕ έβαλε ένα ποσό στα ταμεία της.

Η στάση της «Ένωσης» θα είναι ακόμη πιο σκληρή φέτος, καθώς γίνεται λόγος όχι απλώς για αθέτηση υπογραφής από τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά και για επαφές και συμφωνία με ανταγωνιστική ομάδα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ χθες, οι εποχές που ο καθένας έκανε ό,τι γούσταρε στην ΑΕΚ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Θεωρούν πως το ζήτημα είναι πρωτίστως ηθικής τάξεως και σεβασμού, γι’ αυτό και θα επιδιώξουν τιμωρία του Χριστοδουλόπουλου, κάτι που προβλέπεται εφόσον αποδειχτεί πως έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από την πλευρά της ΑΕΚ, είναι πως το ζήτημα για την παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν ήταν σε καμία περίπτωση οικονομικό. Θεωρούν πως θα μπορούσαν κάλλιστα να κρατήσουν τον παίκτη κάνοντας μια μικρή αύξηση αποδοχών, εφόσον κι ο ίδιος τιμούσε την υπογραφή του και δεν επιδίωκε σχεδόν εκβιαστικά να υπογράψει επέκταση προσπαθώντας να ανεβάσει την τιμή του με συζητήσεις και με άλλες ομάδες. Και εκλαμβάνουν τη στάση του διεθνούς άσου ως αχαριστία, για μια ομάδα που τον πίστεψε σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

(Πηγή: sport-fm.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή