Ανακοίνωσε Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στην περίοδο που ολοκληρώθηκε, ανήκει εδώ και λίγη ώρα στον Ολυμπιακό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή εταιρία, γνωστοποίησε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, διευκρινίζοντας πως υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018». Θα γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την πρωταθλήτρια Ελλάδας, τον οδήγησε στον Ολυμπιακό.

«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ», ήταν η τελευταία επίσημη τοποθέτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού στο sport24.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή