Συνάντηση Νταμπίζα αύριο με τους αρχηγούς του ΠΑΟ

Συνάντηση Νταμπίζα αύριο με τους αρχηγούς του ΠΑΟ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βουτιά στα βαθιά θα επιχειρήσει ο Νίκος Νταμπίζας αμέσως μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους παίκτες αναφορικά με τον τρόπο αποπληρωμής τους για τη σεζόν που μόλις τελείωσε και να τους δώσει κάποιες εγγυήσεις για την επόμενη περίοδο. Η χθεσινή ενημέρωση από τη διοίκηση για το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης άφησε αρκετά κενά, και για να μην υπάρξουν θερμές αντιδράσεις απ’ όσους εμφανίστηκαν ανικανοποίητοι, ο Νταμπίζας ζήτησε από τους παίκτες μέσω των αρχηγών να βρεθούν αύριο στις 5.30 το απόγευμα στο Κορωπί για να μιλήσουν.

Η χθεσινή ήταν η τελευταία προπόνηση και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους «πράσινους» για το πλάνο αποπληρωμής των οφειλομένων: καταβολή αύριο του 50% της οφειλής που αντιστοιχεί στις δόσεις Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου, στις 10 Ιουνίου το άλλο 50% με εγγύηση επιταγές και για την τελευταία δόση του Μαΐου να γίνει μια νέα συζήτηση αργότερα, με μια αόριστη δέσμευση για ολική εξόφληση Ιούλιο με Αύγουστο.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο – Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι εξ αυτών έδειξαν εμπιστοσύνη και δεν δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά γεγονός είναι ότι ορισμένοι τις επέστρεψαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας, διότι περίμεναν πιο συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αυτό το χάσμα θέλει να γεφυρώσει ο Νταμπίζας, γι’ αυτό και ζήτησε τη συνάντηση, προκειμένου να τους πείσει ότι όλα θα εξελιχθούν καλά.

Σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της εξόφλησης του προπονητικού επιτελείου, καθώς έχει κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να συζητήσει τον τρόπο αποπληρωμής του ιδίου και των συνεργατών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή