Κοιτάει από τώρα τη νέα αγωνιστική σεζόν η ΑΕΚ

Κοιτάει από τώρα τη νέα αγωνιστική σεζόν η ΑΕΚ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία της προπόνηση για τη σεζόν πραγματοποίησε χθες η ΑΕΚ, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη. Η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 αποτελεί για την Ενωση μια σεζόν «σταθμό», καθώς «έσβησε» τα 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου βρήκε την ΑΕΚ με… αντιφατικά συναισθήματα, καθώς ο συνδυασμός του χαμένου τελικού από τον ΠΑΟΚ και της φυγής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δημιούργησαν μια μικρή αναστάτωση, όμως αναμφίβολα η ΑΕΚ έχει ένα ευοίωνο μέλλον βασισμένο στην επιστροφή της στην κορυφή, αλλά και την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ που, εν σχέσει με πέρυσι, έχει αναμφίβολα μεγαλύτερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη χθεσινή ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι και ξανά πρωταθλητές. Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτα επιτυχημένη», επισήμανε και συνέχισε: «Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Εχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στενοχώρια στον τελικό του κυπέλλου, αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Είστε πρωταθλητές, πανάξιοι πρωταθλητές», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που, μετά την ομιλία του, είχε συνάντηση με τους αρχηγούς ούτως ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της καταβολής του πριμ για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες βρίσκονται, πλέον, σε άδεια και θα επιστρέψουν στα Σπάτα στις 28 Ιουνίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί ξανά στο Κίελτσε της Πολωνίας τον Ιούλιο.

Τέλος ο Γιόχανσον

Επειτα από 3,5 χρόνια, ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και η πρώτη εκκρεμότητα αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής θα συναντηθεί άμεσα με τη διοίκηση της ΑΕΚ και εκφράζεται αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους. Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει της συνέχειας θα έχουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων των Βράνιες, Σιμόες, Μπακάκη, Λαμπρόπουλου και Μπακασέτα, καθώς οι προαναφερθέντες παίκτες δεσμεύονται με την ομάδα έως το 2019. Η ΑΕΚ πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μην αναγκαστεί να τους χάσει χωρίς χρήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή