Ευχαριστίες, μηνύματα και… Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό

Ευχαριστίες, μηνύματα και… Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα… Ευχαριστιών χθες στον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου με προσωπική δήλωσή του όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θερμές ευχαριστίες προς όλους εξέφρασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στα μέλη της ομάδας (μετακομίζει στη Λισσαβώνα για την Μπενφίκα) είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη τούρτα για τον Ουζουνίδη: «Η ιστορία γράφει και δεν ξεχνά… Στα δύσκολα ήσουν ο πιο ΜΑΓΚΑΣ! Εις το επανιδείν!».

Θερμή ήταν και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον 50χρονο προπονητή, παρότι υπήρξαν αρκετοί κλυδωνισμοί στη σχέση τους: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες, αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη. Η Παναθηναϊκή οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Η δήλωση του προέδρου ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου είχε περισσότερους αποδέκτες: «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε. Τίμησε τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και, παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Οσοι μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά όσους ποδοσφαιριστές αποχωρήσουν. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό επιτελείο, όπως και στους εργαζομένους στο “Γιώργος Καλαφάτης” για τη συνεισφορά τους».

• Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των παικτών τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 50% από το υπόλοιπο των δόσεων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη δέσμευσή της.

• Η πρώτη συζήτηση άφησε χθες αρκετές εκκρεμότητες και θα χρειαστεί και δεύτερο ραντεβού για να ρυθμιστούν οι οφειλές του Παναθηναϊκού στον Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του. Σήμερα πιάνει δουλειά ο Νίκος Νταμπίζας και η πρώτη του κίνηση θα είναι να συναντηθεί με τους παίκτες το απόγευμα στο Κορωπί, με θέμα την εξόφληση των οφειλομένων.

• Η κλήση των Μπεργκ και Χίλιεμαρκ στην Εθνική Σουηδίας για το Μουντιάλ θα αποφέρει τουλάχιστον 150 χιλ. ευρώ στους «πράσινους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή