Σε ρυθμούς Final Four η Wind Vision

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την τελική φάση του Final Four έχουν οι συνδρομητές της WIND VISION μέσω των καναλιών Novasports.

Οι συνδρομητές του πακέτου Full Pack της WIND VISION την Παρασκευή 18 και την Κυριακή 20 Μαΐου θα μπορούν να «βρεθούν» στην πρωτεύουσα της Σερβίας και συγκεκριμένα στην καρδιά της «Kombank Arena», την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, για να ζήσουν τον παλμό της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 18/5 (19:00) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ: Α' Ημιτελικός Final 4 στο Novasports 1HD
  • 18/5 (22:00) ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Β' Ημιτελικός Final 4 στο Novasports 1HD
  • 20/5 18:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Novasports 1HD
  • 20/5 21:00 ΤΕΛΙΚΟΣ Novasports 1HD

Και ενώ για τους φίλους/ες μπάσκετ το ενδιαφέρον εστιάζεται στα αθλητικά κανάλια της WIND VISION και στο αν η φετινή νικήτρια ομάδα θα είναι από την Ισπανία, την Τουρκία, την Ρωσία ή την Λιθουανία, η δυνατότητα multiscreen της τηλεοπτικής πλατφόρμας της WIND φροντίζει και τα άλλα μέλη του νοικοκυριού καθώς μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο από το smartphone ή/και το tablet τους μέσα αλλά και έξω από το σπίτι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή