Σίριαλ Κάιπερς και… Ουζουνίδης

Σίριαλ Κάιπερς και… Ουζουνίδης

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «σίριαλ» με άγνωστο αριθμό επεισοδίων μετατρέπεται η υπόθεση Ούγκο Κάιπερς για την ΑΕΚ, μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στις οποίες ανέφερε ότι «μπορώ να αγωνιστώ οπουδήποτε αλλά όχι στην ΑΕΚ». Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του Κάιπερς, αντί του ποσού των 300.000 ευρώ. Το βράδυ της Κυριακής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε βελγική ιστοσελίδα, στις οποίες ανέφερε πως η πρόταση της ΑΕΚ ήταν «προσβλητική» και δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα.

Η ΑΕΚ δεν αντέδρασε επίσημα, ενώ ο Εργοτέλης τόνισε επισήμως πως έχει έρθει σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ελλάδος. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Βέλγος επιθετικός επανέλαβε στην ιστοσελίδα της nova ότι δεν θα αγωνιστεί στην Ενωση. Ο πιθανότερος λόγος της εμπλοκής της υπόθεσης, είναι πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά της ΑΕΚ και ώθησε τον ποδοσφαιριστή του σε αυτές τις δηλώσεις, προκειμένου να διεκδικήσει υψηλότερη αμοιβή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον παίκτη από κάποια άλλη ομάδα. Χθες το μεσημέρι, ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, ανέφερε στον Σπορ FM πως ο ποδοσφαιριστής θα πάει «μόνο στην ΑΕΚ, εκτός αν αποφασίσει η ΑΕΚ να αποσυρθεί». Ο κ. Τουτζάρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να γνωρίζει κάτι για την υπόθεση όπως τόνισε.

Αύριο (13.00) παρουσιάζεται από την Ενωση ο νέος προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος χθες ξεκίνησε να εργάζεται για τον «Δικέφαλο», εξετάζοντας μεταγραφικές περιπτώσεις. Οι στόχοι ως προς τις θέσεις που αναζητεί ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ είναι οι ίδιοι, ωστόσο σε σχέση με τις συζητήσεις που υπήρχαν με τον Μανόλο Χιμένεθ, αναμένεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις ως προς τα πρόσωπα.

Ο Κάρλος Λόπεθ της Βίσλα Κρακοβίας αποτελεί έναν εκ των στόχων για τη θέση του επιθετικού, ενώ αναζητούνται και δύο ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται ως εξτρέμ. Η ΑΕΚ διέψευσε πως θα κάνει πρόταση –τουλάχιστον στην παρούσα φάση– για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, δεδομένης της προοπτικής που υπάρχει για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή