Αποχωρεί από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν

Αποχωρεί από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο προπονητής της Ρεάλ βρισκόταν στη θέση αυτή από τις αρχές του 2016, κατακτώντας τρία συνεχόμενα Τσάμπιονς Λιγκ.  

«Έλαβα την απόφαση να μην είμαι προπονητής της Ρεάλ τη νέα σεζόν» είπε στην αρχική του τοποθέτηση και συμπλήρωσε: «Τώρα είναι η σωστή στιγμή για όλους… Μπορεί να φαίνεται περίεργη απόφαση, αλλά έπρεπε να γίνει για το καλύτερο για όλους. Για το κλαμπ, τους παίκτες και εμένα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να νικά και χρειάζεται μία αλλαγή μετά από τρία χρόνια. Μία νέα… φωνή, μία νέα μέθοδο δουλειάς. Αγαπώ τη Ρεάλ και είμαι ευγνώμων προς όλους».

Τόνισε δε πως η Ρεάλ του έχει δώσει τα πάντα και πως θα βρίσκονται κοντά στη ομάδα για όλη του τη ζωή. «Μπορεί αυτή η απόφαση να μην βγάζει νόημα για πολλούς, αλλά για μένα ήταν η κατάλληλη στιγμή», πρόσθεσε.

Ας σημειωθεί πως την Τετάρτη ο Ζινεντίν Ζιντάν συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου του γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ιανουάριου του 2016, ενώ μέχρι σήμερα κατάφερε να πανηγυρίσει, εκτός των άλλων, την κατάκτηση τριών Champions League ενώ η ομάδα του έφυγε νικήτρια σε κάθε τελικό που συμμετείχε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή