Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ουκρανός Χατσερίντι

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ουκρανός Χατσερίντι

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Εβγκέν Χατσερίντι. Ο διεθνής Ουκρανός στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυπελλούχους Ελλάδος και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 34. Με την απόκτηση του Χατσερίντι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά «κλείνει» τις θέσεις των αμυντικών, δεδομένης της παρουσίας των Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά, αλλά και των υπόλοιπων νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ντιναμό Κιέβου και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το 2008, έχοντας συμμετάσχει σε 150 αγώνες.

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης με τοποθέτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης προανήγγειλε άμεσα και δεύτερη μεταγραφή στον «Δικέφαλο του Βορρά». Βασικός στόχος για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που στην παρούσα φάση θα προορίζεται ως αναπληρωματικός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το όνομα του Φινλανδού Τέεμου Πούκι παραμένει στο προσκήνιο, ωστόσο το ποσό που αξιώνει ο πρώην επιθετικός της Μπρόντμπι είναι αρκετά υψηλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πούκι ζητάει περίπου 1,2 εκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ τον κοστολογεί στις 700.000 ευρώ. Δεδομένης της οικονομικής απόστασης των δύο πλευρών, η ομάδα ενδέχεται να κινηθεί για μια φθηνότερη λύση, πιθανώς και από την ελληνική αγορά. Ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, προερχόμενος από μια καλή χρονιά στην οποία σημείωσε 21 γκολ σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ως προς τα φιλικά προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπριζ, για διεξαγωγή αγώνα στο Χορστ της Ολλανδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή