Στόπερ, αμυντικός μέσος και… αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Στόπερ, αμυντικός μέσος και… αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόκτηση στόπερ και αμυντικού μέσου από την αγορά του εξωτερικού αποτελούν προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Χθες βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν από τη μεταγραφική τους λίστα τον 28χρονο Κριστιάν Λέμα της Μπελγράνο και στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, αναμένουν άμεσα την απάντηση του Βόσνιου αμυντικού μέσου Σανίν Πρίσιτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρεν, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει. Πολλές πιθανότητες υπάρχουν για να «μετακομίσουν» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό, ο 24χρονος Σκωτσέζος εξτρέμ Μπάρι Μακ Κέι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Την ίδια ώρα, περίπλοκη είναι η διαδικασία αποχώρησης αρκετών ποδοσφαιριστών οι οποίοι ήταν πέρυσι στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Στην παρούσα φάση, στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας υπάρχει πρόταση μονάχα για τον Σεμπά από μία ισπανική ομάδα. Επίσης, μέσα ενημέρωσης της Σερβίας κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μάρκο Μάριν. Πάντως, στις 15 του μήνα, στην πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου, θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη όλοι οι παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Γάντια βασικού στη νέα σεζόν θα φοράει ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος μετά μία εξαιρετική σεζόν στον Ατρόμητο, επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Τρίτος γκολκίπερ θα είναι ξανά ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «Πειραιώτες». Την τριάδα θα συμπληρώσει ένας έμπειρος γκολκίπερ. Δεν αποκλείεται να είναι ο Σίλβιο Προτό.

• Αισθητά μειωμένες είναι οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας που παρουσίασε, χθες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε σχέση με πέρυσι θα μειωθούν έως και 10%. Μάλιστα, σε σχέση με τις προ τετραετίας τιμές, παρατηρείται μείωση που φθάνει το 50%!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή