Πρόταση ΠΑΟΚ στον Τσέρτσι ύψους 1,2 εκατ. ευρώ

Πρόταση ΠΑΟΚ στον Τσέρτσι ύψους 1,2 εκατ. ευρώ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι, που προσεγγίζει ετήσια αποζημίωση ύψους 1.200.000 ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων, αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31 ετών μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί «πλούσια» πρόταση, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, από την ελληνική ομάδα. Διευκρινίζεται πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε χρόνο από τους ιθύνοντες του κυπελλούχου Ελλάδας για να απαντήσει αν δέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Κατά το παρελθόν, ο Ιταλός αγωνίστηκε στη Ρόμα, στην Τορίνο, στη Φιορεντίνα, στη Μίλαν και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Ελλάς Βερόνα. Συνολικά είχε 25 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Με την Εθνική Ιταλίας, ο Τσέρτσι μετράει 14 συμμετοχές. Μάλιστα ήταν στην αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που διεξήχθη στη Βραζιλία.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Τέεμου Πούκι, Τέεμου Τούρουνεν, σε δηλώσεις του στη Φινλανδία, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει συμφωνία. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε οριστική συμφωνία», δήλωσε.

Στη μεταγραφική λίστα της Φούλαμ, αλλά και της Χαλ, βρίσκεται ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Στην προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Η προοπτική επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ ο Ατρόμητος θα ήθελε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Με χθεσινές δηλώσεις του ο Λάζαρος Λάμπρου, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανιώνιο, μίλησε για τους στόχους που έχει στον ΠΑΟΚ: «Θα ξεκινήσω κανονικά προπονήσεις στις 20 Ιουνίου και από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να γίνει. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έχω μείνει στο ότι θα ξεκινήσω. Φυσικά εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ φέτος. Να πάρω τις ευκαιρίες μου και να αποδείξω ποιος είμαι. Στο μυαλό μου έχω μόνο τον ΠΑΟΚ και να καθιερωθώ κάποια στιγμή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή