Παναθηναϊκός: Πρέσινγκ σε Καραγκούνη για επιστροφή

Παναθηναϊκός: Πρέσινγκ σε Καραγκούνη για επιστροφή

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επιστράτευση ορισμένων σημαντικών προσωπικοτήτων της ευρύτερης παναθηναϊκής οικογένειας στοχεύει ο Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ, για να γεφυρώσει με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο το κενό που δημιουργεί η δική του άγνοια της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οι άμεσοι συνεργάτες του γνωρίζουν μόλις τα απολύτως απαραίτητα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν είναι σε θέση να κρατήσουν το τιμόνι αποκλειστικά στα δικά τους χέρια. Θα χρειαστεί να στελεχώσουν την ομάδα με ανθρώπους-κλειδιά σε διάφορα κρίσιμα πόστα, ώστε να ομαλοποιηθεί σχετικά γρήγορα η καθημερινότητά της μετά τις αναγκαίες αλλαγές και να γυρίσει η σελίδα με όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς.

Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του κ. Πιεμπονγκσάντ, κεντρικό ρόλο στον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας θα είχε ο Γιώργος Καραγκούνης, ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στον ίδιο από τον Παναθηναϊκό του Τσάμπιονς Λιγκ, την Εθνική του 2004 και τη θητεία του στη Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει αντιληφθεί ότι ο «τυπάρας» παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό και θέλησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για τον ρόλο που θα επιθυμούσε στους «πράσινους». Ανθρωπος της εμπιστοσύνης του κ. Πιεμπονγκσάντ επικοινώνησε με τον Καραγκούνη και του μετέφερε την επιθυμία του να συναντηθούν στο διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα, αλλά ο παλαίμαχος άσος απουσίαζε στο εξωτερικό και το ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε.

Με δεδομένο, πάντως, ότι η προηγούμενη εμπλοκή του στα διοικητικά του Παναθηναϊκού τελείωσε άδοξα, ο ίδιος έχει πολλές επιφυλάξεις και θα χρειαστεί αρκετό «πρέσινγκ» από ανθρώπους που εμπιστεύεται, όπως ο Νίκος Νταμπίζας, για να δει το σενάριο της επιστροφής του πιο ζεστά.

Αν και η υπογραφή των συμβολαίων και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται, μαζί μ’ αυτήν του Νταμπίζα, να γίνει την Παρασκευή, ο Γιώργος Δώνης έχει σηκώσει από τώρα τα μανίκια και σχεδιάζει το πλάνο της προετοιμασίας και της στελέχωσης της ομάδας.

Λόγω της μη συμμετοχής του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η χρονική πίεση δεν είναι μεγάλη, είναι όμως εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες και πολλές οι αναμενόμενες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να τρέξουν αρκετά πράγματα γρήγορα για να μπει η ομάδα σε μια σειρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή