Δύο νέοι στόχοι για τον Ολυμπιακό

Δύο νέοι στόχοι για τον Ολυμπιακό

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, οι «ερυθρόλευκοι» και η Τορίνο εξετάζουν την υπόθεση της απόκτησης του 24χρονου επιθετικού της Ουνιόν Σάντα Φε, Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός ύψους 1,86μ. είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (έχει ιταλικό) και στην τελευταία αγωνιστική περίοδο πέτυχε 10 γκολ δίνοντας και δύο ασίστ.

Ενα άλλο όνομα που βάζουν ξένα δημοσιεύματα στη λίστα των «Πειραιωτών» είναι του Μάρκο Γέφτοβιτς. Μέσα ενημέρωσης της Σερβίας ανέφεραν πως είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να «ντυθεί» στα «ερυθρόλευκα» ο 24χρονος αμυντικός μέσος, ύψους 1,92 μ. που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως στόπερ.

Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία είναι η υπόθεση της απόκτησης του Σκωτσέζου εξτρέμ της Νότιγχαμ, Μπάρι Μακ Κέι. Από το Βέλγιο τονίζεται πως η Αντερλεχτ εξετάζει την πιθανότητα μεταγραφής του Βούκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ έπαιξε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βερόνα. Το όνομά του απασχολεί και τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Σερβίας θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Μάριν.

• Στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας πρόσφερε ο Ζιοβάνι, παίζοντας χθες ποδοβόλεϊ στην άμμο της παραλίας Βοτσαλάκια στον Πειραιά: «Νιώθω χαρά και υπερηφάνεια που γυρνάω μετά από καιρό στην πόλη όπου αγαπήθηκα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι μου έδωσαν αγάπη, είτε έρχομαι είτε φεύγω, η αγάπη παραμένει. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με τον ίδιο χαρακτήρα και νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι περαστικό, η αγάπη του κόσμου μένει για πάντα», τόνισε χθες ο Βραζιλιάνος που αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 1999 και έπαιξε στον Ολυμπιακό έως και το 2005.

Η βελγική Εουπεν ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα της την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή