«Πράσινο» φρένο στη μεταγραφολογία

«Πράσινο» φρένο στη μεταγραφολογία

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρένο στην πρόωρη μεταγραφολογία επιχειρεί να βάλει ο Παναθηναϊκός, βλέποντας ότι η αναμενόμενη αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό έχει πυροδοτήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων σχετικά με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Αρκετά ονόματα έχουν γίνει ήδη πρωτοσέλιδα, σε πείσμα της πραγματικότητας που υποχρεώνει τους «πράσινους» να κινηθούν σε πολύ ρηχά νερά λόγω των πολλών περιορισμών που τους έχουν επιβληθεί ως συνέπεια της μη αδειοδότησης.

«Δεν υπάρχει τώρα καμία εξέταση μεταγραφικών στόχων. Είναι άκαιρο όταν υπάρχουν ακόμα ανοικτά άλλα θέματα», είναι η θέση της ΠΑΕ απέναντι στα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αρχίσει να εξυφαίνονται και θα αρχίσουν να μοιάζουν πιο ρεαλιστικά όταν οι Νταμπίζας – Δώνης ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους, μπαίνοντας σε φάση υλοποίησης.

Οι υπογραφές

Προς το παρόν, προέχει να κλείσει το θέμα τους και τυπικά, με την υπογραφή των συμβολαίων τους και τις σχετικές ανακοινώσεις, που αναμένονται αύριο ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

• Με ανάρτησή της στο Τwitter, η εταιρεία Redstone που είναι από τους βασικούς πυλώνες του Athens Alive, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Pan Asia εάν ολοκληρωθεί η προσπάθειά της για αγορά της ΠΑΕ: «Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Οι συνομιλίες θα γίνουν όταν ο κ. Πιεμπονγκσάντ κινηθεί με βάση την απόφασή του, είμαι βέβαιος. Είμαστε βέβαιοι ότι το Athens Alive θα αποτελέσει ένα υπέροχο σπίτι για όλα τα μέρη της οικογένειας του Παναθηναϊκού».

• Ο Ιβανόφ εισέπραξε το σύνολο των οφειλομένων (περίπου 120.000 ευρώ) και η υπόθεσή του κλείνει οριστικά. Ο Βούλγαρος αμυντικός είχε προσφύγει απευθείας στη FIFA.

Η εκδίκαση των υποθέσεων των Βέμερ (για οφειλές περίπου 100.000 ευρώ προς την εφορία) και Μπούρμπου (υπόλοιπο συμβολαίου 55.000 ευρώ) αναβλήθηκε για τις 21 Ιουνίου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξοφληθούν οι παίκτες το υπόλοιπο των δόσεων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της διοίκησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή