Ερασιτέχνης ΠΑΟ: Ολοι στη Λεωφόρο

Ερασιτέχνης ΠΑΟ: Ολοι στη Λεωφόρο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κινητοποίηση και τη συμμετοχή τους στις αυριανές εκλογικές διαδικασίες ζητεί απ’ όλα τα μέλη του η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για να μη χαθεί η ευκαιρία να μπει ο σύλλογος σε νέα εποχή.

Επειτα από πολλά χρόνια παρακμής και καθημερινής μάχης για την επιβίωση, η «μάνα του λόχου» βλέπει σαν σανίδα σωτηρίας την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ζητεί από τα μέλη της να προσέλθουν στις αυριανές εκλογές για να μην προκύψει θέμα ακυρότητας της διαδικασίας λόγω έλλειψης απαρτίας.

Αν τεθεί τέτοιο θέμα, θα προκληθεί σημαντική καθυστέρηση, με κίνδυνο να μπει φρένο στις εξελίξεις. Από ένα πολύ κλειστό κλαμπ επί σειρά δεκαετιών, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε τα τελευταία χρόνια άνοιγμα στον κόσμο του απλοποιώντας τις διαδικασίες, αλλά παρ’ όλα αυτά ο αριθμός των μελών του παραμένει πολύ μικρός σε σχέση με τη δυναμική του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην ιστορική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (8/6, 18.30) στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Η “μάνα του λόχου” του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας, είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι αναγκαία η ύπαρξη απαρτίας από τα μέλη του. Περιθώρια για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρχουν, καθώς είναι σημαντικό να προχωρήσει ο προγραμματισμός των τμημάτων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

»Να σημειώσουμε πως τα παλαιότερα μέλη, που ήταν ανενεργά για χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία με την καταβολή της συνδρομής δύο μόνο ετών. Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (8/6) στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” προκειμένου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή