Μάρκο Σίλβα: Εφυγα με δική μου πρωτοβουλία και απόφαση

Μάρκο Σίλβα: Εφυγα με δική μου πρωτοβουλία και απόφαση

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φως στην υπόθεση της ξαφνικής αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2016, έριξε για πρώτη φορά ο Μάρκο Σίλβα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Record της Πορτογαλίας.

Οπως αποκάλυψε ο νυν προπονητής της Εβερτον, οικογενειακοί λόγοι τον υποχρέωσαν να παραιτηθεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του 2016. Πρόσθεσε δε, πως διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο.

«Αν το αναλύσεις, θα δεις ότι εδώ και κάποια χρόνια, από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μπορεί να είναι και μία δεκαετία, από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει ίσως και 15 προπονητές. Και ποιος ήταν ο μοναδικός που έμεινε στον πάγκο σε μία ολόκληρη σεζόν; Ο κόσμος μπορεί να τα δει αυτά, δεν είναι απλά λόγια. Και θα διαπιστώσει από την ανάλυση ότι ήμουν ο μοναδικός προπονητής μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε που άρχισε και τελείωσε μία σεζόν στον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικώς ο Μάρκο Σίλβα.

Και πρόσθεσε: «Εφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Εχω τρομερή σχέση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη. Κι έχω μία εξαιρετική σχέση με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Βρέντζο. Κι είμαι απόλυτα βέβαιος πως όταν γυρίσω στην Αθήνα, που δυστυχώς δεν το έχω κάνει, θα τύχω μιας εξαιρετικής υποδοχής. Οταν πήρα την απόφαση να φύγω το έκανα για οικογενειακούς λόγους. Και επίσης για λόγους καριέρας. Αν δεν ερχόταν εκείνη τη στιγμή, θα ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο – ήταν το συμβόλαιο που είχα για ακόμη ένα χρόνο. Ηταν δική μου απόφαση».

Ο ελεύθερος από την Καέν Γάλλος στόπερ Νταμιέν Ντα Σίλβα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από τη Γαλλία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για τον 30χρονο αμυντικό υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Τραμπζονσπόρ, ενώ την υπογραφή του διεκδικούν και ο Ολυμπιακός καθώς και η Σεντ Ετιέν με τη Μονπελιέ που παρακολουθούν την υπόθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή