Πόλο: Στους ημιτελικούς ο Ολυμπιακός

Πόλο: Στους ημιτελικούς ο Ολυμπιακός

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Μπαρθελονέτα αντιμετωπίζει σήμερα (20.00) ο Ολυμπιακός στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν, χθες, της Σπαντάου με 6-5 (2-0, 1-1, 2-3, 1-1), με επίδοση που δεν άφησε 100% ικανοποιημένο τον Θοδωρή Βλάχο, προπονητή του συλλόγου. Η διοργάνωση διεξάγεται στη Γένοβα.

Μέχρι και τις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου, ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος στην ιταλική πισίνα, στη συνέχεια αντιμετώπισε πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, η Σπαντάου «άνοιξε» το σκορ και ο Αργυρόπουλος ανέβασε πάλι τη διαφορά στα τρία τέρματα.

Η τρίτη περίοδος είχε ως πρωταγωνιστές τους πολίστες της Σπαντάου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού κατάφερε να ισοφαρίσει (4-4) και ένα τέρμα του Γενηδουνιά έβαλε και πάλι την ελληνική ομάδα στη θέση του «οδηγού».

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ακόμη ένα τέρμα του Γενηδουνιά αύξησε τη διαφορά, για να μειώσει η Σπαντάου σε 5-6. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Δερβίσης ήταν πρωταγωνιστής διότι κατάφερε να «κλέψει» την μπάλα από τον Τσουκ και δεν του επέτρεψε να σκοράρει. «Θα δούμε τα λάθη μας, ώστε να τα διορθώσουμε. Στην αρχή πηγαίναμε πολύ καλά, ελέγξαμε την άμυνα, αλλά στο τέλος η πίεση μεταφέρθηκε σε εμάς και αιφνιδιαστήκαμε. Πρέπει να παίζουμε σε όλο τον αγώνα με το ίδιο πάθος. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε καλύτερα», τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή