«Ετσι θα αναγεννηθεί ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ»

«Ετσι θα αναγεννηθεί ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναγέννηση όλων των τμημάτων του συλλόγου και λειτουργία τους σε επαγγελματικό επίπεδο, τακτοποίηση όλων των χρεών, αφύπνιση και συμμετοχή όλων όσοι έχουν οικονομική επιφάνεια, η οργάνωση πάνω στο πρότυπο της ομάδας μπάσκετ και η δημιουργία μιας Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ είναι οι βασικοί άξονες που θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να βγάλει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από το τέλμα, με πρώτο βήμα την εκλογή της διοίκησής του στις σημερινές αρχαιρεσίες.

Με μια μακροσκελή συνέντευξή του στο leoforos.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ μίλησε για το όραμά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

• Η οικογένειά μου έχει χρόνια κοντά στον Ερασιτέχνη, πάντα ήμουν κι εγώ κοντά συνεισφέροντας σε ένα τμήμα ή στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Από πέρυσι έχω πάρει την απόφαση να εμπλακώ και το προχώρησα τώρα που ωρίμασαν οι συνθήκες.

• Σκοπός είναι να λειτουργήσει ο Ερασιτέχνης σε επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο αυτό θα το αναλάβουν οι άνθρωποι που έχουν φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, εκτός γηπέδων, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τη συνδρομή κάποιων ατόμων που δραστηριοποιούνται τώρα στον σύλλογο.

• Ναι, υπάρχουν πολλά χρέη και σίγουρα κάποιοι έχουν ευθύνες γι’ αυτά. Σκοπός μας δεν είναι να στήσουμε κόσμο στο απόσπασμα. Ολα θα διορθωθούν και με σωστό προγραμματισμό τα χρέη αυτά θα απομειωθούν στο ελάχιστο. Εχω τη βούληση να συνεισφέρω οικονομικά, αλλά πρέπει να οργανωθεί ο σύλλογος σε επαγγελματικό επίπεδο και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια όλοι οι παναθηναïκοί που έχουν μια άλφα οικονομική δυνατότητα. Ο πρώτος χρόνος θα είναι χρόνος προσαρμογής. Από τον δεύτερο, θα πρωταγωνιστούμε.

• Ονειρό μου είναι να μαζευτούν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού κάτω από μία στέγη. Το πού θα φανεί στην πορεία, αν και πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι το ΟΑΚΑ. Στη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό μού έδωσε να καταλάβω, κι αυτό το αναφέρω για πρώτη φορά, ότι υπάρχει σχεδιασμός για μια διπλή ανάπλαση. Να δοθεί, δηλαδή, η Λεωφόρος και να πάρει ο Ερασιτέχνης το μάνατζμεντ του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια. Μέσω του Athens Alive, ο Παναθηναϊκός μακροπρόθεσμα θα μπορέσει να γίνει αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή