Νέα εποχή στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Νέα εποχή στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να οδηγήσει τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού στην κορυφή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα ηνία της «Μάνας του Λόχου».

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ υποσχέθηκε ότι θα εξοφλήσει άμεσα τα χρέη του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς το δημόσιο και έχει ως στόχο να ξανακάνει τον σύλλογο πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Ψήφισαν 217 και ο νέος πρόεδρος συγκέντρωσε 211 ψήφους (υπήρχε ένα άκυρο και πέντε λευκά).

«Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν «προχώρα» και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Τη Δευτέρα το πρωί θα εξοφλήσω όλα τα χρέη προς το δημόσιο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγο πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Ανάμεσα στα μέλη της νέας διοίκησης, εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, βρίσκεται και ο γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Βασίλης Μελέτιος Παυλόπουλος.

Τα υπόλοιπα τακτικά μέλη: Στέφανος Αυγουλέας, Αλέξανδρος Έλληνας, Γιώργος Μοιρέας, Παναγιώτης Μπίτσος, Πέτρος Μπίτσος, Παναγιώτης Μπόμης, Βασίλης Παρθενόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη: Παναγιώτης Μαλακατές, Σωτήρης Νίκας και Θεόδωρος Συνοδινός. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή