Ρόμπι Γουίλιαμς και Ρονάλντο στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ρόμπι Γουίλιαμς και Ρονάλντο στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η Ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφούλινα θα τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο στάδιο «Λουζνίκι».

Μαζί τους θα είναι επίσης και ο δις κάτοχος του τροπαίου Ρονάλντο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα τραγουδήσει και εκείνος. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στην Ρωσία για μία τέτοια εμφάνιση», δήλωσε ο Άγγλος τραγουδιστής και συνέχισε: «Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, αλλά το να βρεθώ στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπροστά σε 80,000 θεατές και πολλά εκατομμύρια ανά τον κόσμο είναι παιδικό όνειρο».

Μαζί με τον Γουίλιαμς και την εντυπωσιακή Ρωσίδα αοιδό, στη σκηνή θα βρίσκεται ίσως η πιο εμβληματική φυσιογνωμία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο: «Το εναρκτήριο ματς είναι πάντα συμβολικό» αναφέρει το «φαινόμενο»: «Είναι εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η μεγάλη στιγμή που περίμενες τέσσερα χρόνια, είτε ως παίκτης είτε ως φίλαθλος, επιτέλους ήρθε!».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή