ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καμπούρης για Πολίτη: Χάσαμε τον πατέρα μας

kampoyris-gia-politi-chasame-ton-patera-mas-2256913

Πανελλήνια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας του Κώστα Πολίτη, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στον άθλο του 1987.

«Χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο. Ηταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Αργύρης Καμπούρης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας! Ήταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία και σε εμένα κι έτσι πορευτήκαμε σχεδόν 10 χρόνια μαζί στην εθνική ομάδα. Καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα όλες αυτές τις επιτυχίες. Ο Κώστας Πολίτης υπήρξε μία τεράστια προσωπικότητα. Ήξερε να φτιάχνει την ομάδα, όλοι ήμασταν ίσοι. Ενέπνεε σεβασμό. Κανείς δεν αργούσε ούτε ένα λεπτό στα ραντεβού. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τον Κώστα Πολίτη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα λόγια δύσκολα βγαίνουν τώρα για τον άνθρωπο Πολίτη. Έγινε φτωχότερο το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του », δήλωσε ο «τίμιος γίγαντας», σημειώνει ο Αργύρης Καμπούρης που είναι πλέον πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Ο σύνδεσμος, με τη σειρά του, ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Αντίο Κώστα Πολίτη! Αντίο Ευρωκόουτς! Σε ευχαριστούμε για όλα!».

Πηγή: sport-fm.gr