Η κρίσιμη μέρα της Αργεντινής

Η κρίσιμη μέρα της Αργεντινής

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από την οδυνηρή ήττα κόντρα στην Κροατία (3-0), ο Λιονέλ Μέσι και η εθνική Αργεντινής θέλουν μόνο νίκη στον αγώνα κόντρα στη Νιγηρία για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Όπως δήλωσε ο Χαβιέ Μασεράνο, ο 31χρονος σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα είναι απελπισμένος, απογοητευμένος με τον εαυτό του και την ομάδα και θέλει πάσα θυσία τη νίκη στην τρίτη αγωνιστική του Δ’ ομίλου.

Πέρα από τη νίκη που ψάχνει η Αργεντινή, ελπίζει, επίσης, πως η Κροατία δεν θα ηττηθεί από την Ισλανδία. Όλα δείχνουν όμως πως οι Κροάτες (έχοντας περάσει στην επόμενη φάση ως πρώτοι), θα ξεκουράσουν βασικούς παίκτες και θα δώσουν την ευκαιρία σε νέα και ανερχόμενα ταλέντα να πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

Λίγες ημέρες μετά τις ραγδαίες εξελίξεις μεταξύ παικτών και Χόρχε Σαμπάολι (σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, οι παίκτες ζήτησαν την απομάκρυνση του προπονητή πριν από τον αγώνα με τη Νιγηρία), ο Μασεράνο διέψευσε ότι οι παίκτες της «αλμπισελέστε» ζήτησαν να αποχωρήσει ο Σαμπάολι. Αντιθέτως, στη συνέντευξη Τύπου της

Δευτέρας, είπε τα εξής: «Η σχέση μας με τον Σαμπάολι είναι απολύτως φυσιολογική, αλλά αν αισθανόμαστε άβολα θα το πούμε, αλλιώς θα είμαστε υποκριτές. Δεν παίζουμε καλά, αλλά δεν θα απαντάμε σε πράγματα που κάνουν άλλοι.»

Επίσης, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε από τους παίκτες της Αργεντινής μια συνάντηση, πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Νιγηρία. Ο Μαραντόνα, είναι εξοργισμένος και αναστατωμένος από την εμφάνιση των Αργεντίνων και κριτίκαρε την ομοσπονδία της χώρας και τον πρόεδρο Κλαούντιο Τάπια.

Ισοπαλία της Κροατίας με την Ισλανδία και νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας σημαίνει πρόκριση για την ομάδα του Μέσι. Η απάντηση… την Τρίτη το βράδυ στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή