Ο ΠΑΟ προς την ΑΜΚ με πολλά ερωτήματα

Ο ΠΑΟ προς την ΑΜΚ με πολλά ερωτήματα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία της μεταβίβασης των μετοχών της και της αλλαγής σκυτάλης βρίσκεται και επισήμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη χθεσινή άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Πλέον, όλοι οι… δρόμοι οδηγούν στη γενική συνέλευση της Παρασκευής με θέμα την ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μπουν τα χρήματα στα ταμεία της ομάδας, αλλά και να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος επιστρέφει από το εξωτερικό. Χθες, ο γιος του κ. Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, μαζί με τον σύμβουλο του πατέρα του, Τζακ Σρίσουμριντ, είχε επαφές με ανθρώπους της ΠΑΕ για όλα τα ζητήματα, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα είναι παρόντες στη γενική συνέλευση της Παρασκευής, η οποία είναι πιθανόν να αναβληθεί αν δεν προκύψει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο επιχειρηματίες. Μάλιστα, στο «τριφύλλι» τόνιζαν πως οι αυξήσεις δεν ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες, αλλά βάσει νόμου μπορούν να κρατήσουν τέσσερις και πέντε μήνες.

• Ο Γιώργος Δώνης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ, όπως και η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Νίκο Νταμπίζα. «Ηταν μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω στην ομάδα μου σε μία κρίσιμη στιγμή γι’ αυτήν. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί όπου του αρμόζει». Σήμερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν που θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου έπειτα από αρκετά χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή