Ανετα την Μποτοσάνι ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

Ανετα την Μποτοσάνι ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες της ρουμανικής Μποτοσάνι με 5-0 στο δεύτερο και τελευταίο επί αυστριακού εδάφους φιλικό παιχνίδι. Τα γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς τα πέτυχαν οι Γκερέρο (στο 41΄ ενώ είχε και δοκάρι στο 9΄), Φορτούνης (50΄), Καμαρά (58΄), Βέργος (85΄) και Βρουσάι με εκπληκτικό σουτ (88΄).

Το απόγευμα, η αποστολή της ομάδας του Πειραιά θα επιστρέψει από το Ζέεφελντ στην Ελλάδα και οι παίκτες θα έχουν ρεπό έως και την Κυριακή το απόγευμα, οπότε και θα αρχίσουν προπονήσεις στου Ρέντη. Στις 13 του μηνός, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνουν έξι φιλικά, τέσσερα στο Βέλγιο και δύο στην Ολλανδία.

Οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» εμφανίζονται ιδιαίτερα καθησυχαστικοί αναφορικά με την υπόθεση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Χριστοδουλόπουλου. Μάλιστα, δεν πρόκειται να πάρουν δημοσίως θέση επί του θέματος, καθώς, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, δεν συντρέχει κάποιος λόγος και δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει την τιμωρία της ΑΕΚ επειδή είχε συμβόλαιο με τον Χριστοδουλόπουλο την περίοδο 2017-2018, ενώ ο παίκτης ανήκε στη Βερόνα με βάση το συμφωνητικό που δόθηκε στη δημοσιότητα με την προσφυγή της ΑΕΚ. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν να δουν το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, το οποίο δεν κατατέθηκε μαζί με την προσφυγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή