Στην ΑΕΚ οριστικά το προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Στην ΑΕΚ οριστικά το προπονητικό κέντρο των Σπάτων

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Mελισσανίδης ολοκλήρωσε την αγορά του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, δωρίζοντας τις εγκαταστάσεις στην ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης δαπάνησε 3,2 εκατ. ευρώ για την αγορά του, που είχε βγει σε πλειστηριασμό λόγω χρεών, ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν αγοραστεί επιπλέον 70 στρέμματα προκειμένου οι εγκαταστάσεις να επεκταθούν ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με τα σχέδια, προβλέπεται η κατασκευή επιπλέον γηπέδων αλλά και ξενώνων που θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τόσο την πρώτη ομάδα πριν από τους αγώνες όσο και παιδιά των ακαδημιών.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ βρίσκεται στο Κίελτσε της Πολωνίας από τη Δευτέρα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης «χτίζει» την ομάδα της επόμενης σεζόν. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ΑΕΚ θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με το ρόστερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα και οι μεταγραφές που αναμένονται άμεσα, θα πρέπει να ενταχθούν το συντομότερο δυνατό στη γενική λειτουργία της ομάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δουλεύει στο αγαπημένο του τακτικό σχήμα του 4-4-1-1, κάτι που ξεκαθαρίζει ακόμα περισσότερο τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα κεντρικό επιθετικό, τουλάχιστον έναν εξτρέμ αλλά και κεντρικό μέσο, ούτως ώστε να παραταχθεί έτοιμη για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται στις 7 ή 8 Αυγούστου.

Το «τελεσίγραφο» της Ενωσης προς τη Ρόμα φαίνεται πως κινητοποίησε την ιταλική ομάδα και η υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε αναμένεται να κλείσει άμεσα. Η ΑΕΚ περιμένει αρκετό καιρό τον 21χρονο Αργεντινό επιθετικό, ωστόσο το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή της Ρόμα, που αγωνιζόταν την περυσινή σεζόν ως δανεικός στη Λιλ, φαινόταν να περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό. Η Ενωση έχει άλλες δύο λύσεις επιθετικών σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικώς η υπόθεση Πόνσε.

Οσον αφορά τις περιπτώσεις του εξτρέμ και του κεντρικού μέσου, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, αναμένεται να έχει ισχυρό ρόλο στις διαπραγματεύσεις απόκτησης των δύο ποδοσφαιριστών. Η ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει χρήματα προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της νέους ποδοσφαιριστές και η σχετική καθυστέρηση στην απόκτηση παικτών οφείλεται τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει «παγώσει» αρκετά την αγορά όσο και σε ποδοσφαιριστές που ψάχνουν τη συνεργασία τους με ομάδες που αγωνίζονται σε πιο προβεβλημένα πρωταθλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή