ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Maritime Golf Event

Greek Maritime Golf Event

Το “Greek Maritime Golf Event”, μια πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων P.G.A. Golfers κ.κ. Παναγιώτη και Θάνου Καραντζιά, αποτελεί το κορυφαίο τουρνουά γκολφ αποκλειστικά για διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.        

Μετά τις τρεις (3) συνεχείς επιτυχίες του τουρνουά κατά τα προηγούμενα έτη (2015, 2016, 2017), καθώς και την μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό της ναυτιλίας, αποφάσισαν οι χορηγοί του για φέτος να  διοργανωθεί τουρνουά δύο (2) ημερών και στα δύο (2) γήπεδα της Costa Navarino, The Dunes Course και Bay Course. Έτσι, φέτος, το Greek Maritime Golf Eventθα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων –όλοι ηγετικά στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας– έχει οριστεί στις 20 ομάδες, (80 παίκτες). Oι ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο, σε ομάδες (4) τεσσάρων ατόμων, στο The Dunes Course, και στο Βay Course.

Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις-δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά που θα κορυφωθεί, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, με την Τελετή Απονομής των Βραβείων, η οποία θα λάβει χώρα στο εστιατόριο PERO, στο ξενοδοχείο Romanos της Costa Navarino.

Διακρίσεις θα λάβουν οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η, 2η και 3η θέση στην κατάταξη, καθώς και οι παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest DriveκαιClosest to the Pin”.

Όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος η διοργάνωση εκτός του διαγωνιστικού μέρους της έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο του Ιδρύματος "Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου".

To Greek Maritime Golf Event είναι ένα τουρνουά – θεσμός που αποτελεί πόλο έλξης και σταθερό σημείο συνάντησης σε ετήσια βάση κορυφαίων στελεχών της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, οι οποίοι συμμερίζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το ευγενές άθλημα αλλά και για τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Greek Maritime Golf Event” επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://maritimegolf.com.gr.