Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε τα γήπεδα του Γουΐμπλεντον με ψηλά το κεφάλι, παρά το γεγονός πως ηττήθηκε με 3-0 από τον Τζον Ίσνερ. (6-4, 7-6, 7-6).

Ο μόλις 19χρονος Έλληνας τενίστας είχε φανταστική πορεία στο φετινό τουρνουά, καθώς κατάφερε να φτάσει στην φάση των «16»… γράφοντας ιστορία. Ο Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας στην ιστορία που αγωνίστηκε στην τελική "16άδα" ενός Grand Slam τουρνουά και αναμένεται να ανέβει και άλλο στην παγκόσμια κατάταξη την επόμενη εβδομάδα. Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον 33χρονο Τζον Ίσνερ και νούμερο δέκα της παγκόσμιας κατάταξης και έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει ένα σετ.

Στο πρώτο σετ, ο Ίσνερ κατάφερε να κάνει το μπρέικ (το μόνο που υπέστη ο Τσιτσιπάς σε όλον τον αγώνα) στο 4-4 και εντέλει έκανε το 1-0. Λίγο έλειψε ο Τσιτσιπάς να ισοφαρίσει τον Ίσνερ σε 1-1 στο δεύτερο σετ, αλλά ο Αμερικανός κέρδισε με 7-6 το σετ σε ένα τάι μπρέικ που ο Έλληνας τενίστας είχε προβάδισμα με 1-3 (10-8).

Τα δυνατά σερβίς του πανύψηλου Αμερικανού (2.08) και η ικανότητά του στο φιλέ τον βοήθησε και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά. Τέλος, η ιστορία επαναλήφθηκε και στο τρίτο σετ καθώς ο Ίσνερ κέρδισε το σετ στο τάι μπρέικ με 7-4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή