Παίκτες και… χρόνο ψάχνουν ΑΕΚ και Ουζουνίδης

Παίκτες και… χρόνο ψάχνουν ΑΕΚ και Ουζουνίδης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ οδεύει προς το τέλος του και η Ενωση, πλην των ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν πριν από την τυπική έναρξη της σεζόν στα τέλη Ιουνίου, δεν έχει αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή που να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες, ενώ ταυτόχρονα είναι φανερά αποδυναμωμένη σε σχέση με το ρόστερ που ολοκλήρωσε την περυσινή αγωνιστική περίοδο. Είναι δεδομένο πως στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ θα έχει πραγματοποιήσει κάποιες μεταγραφές, ωστόσο το ρίσκο είναι ήδη πολύ μεγάλο για έναν σκοπό τόσο σημαντικό, όπως η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ρίσκο αφορά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν δεν θα έχουν δουλέψει στην προετοιμασία του προπονητή τους, συνεπώς η αφομοίωση των συστημάτων και του τρόπου λειτουργίας της ομάδας θα γίνει κυρίως μέσω των προγραμματισμένων φιλικών.

Η ΑΕΚ διέψευσε προχθές πως υπήρξε ρήγμα στις σχέσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο είναι προφανές πως υπάρχει διάσταση απόψεων σχετικά με τις μεταγραφές. Ο κ. Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να έχουν την έγκριση του ιδίου, συνεπώς οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας προφανώς και δεν πληρούν όλα τα ζητούμενα του προπονητή.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος σπατάλησε πολύ χρόνο για τον Εζεκιέλ Πόνσε, περιμένοντας μια θετική απάντηση, και έχασε πολύτιμο έδαφος τόσο στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής όσο και σε αυτήν της μεσαίας. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής εντός του Σαββατοκύριακου και, με τις ημέρες να περνούν, οι όποιες κινήσεις πρέπει να επισπευσθούν, ούτως ώστε η περυσινή προσπάθεια να έχει αντίκρισμα μέσω δύο ανταγωνιστικών αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή