Μετακομίζει στο Βέλγιο από σήμερα ο Ολυμπιακός

Μετακομίζει στο Βέλγιο από σήμερα ο Ολυμπιακός

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικοι Βελγίου γίνονται από σήμερα οι «ερυθρόλευκοι», όπου θα δώσουν τρεις φιλικούς αγώνες. Τη μεθεπόμενη Κυριακή θα μετακομίσουν στη γειτονική Ολλανδία για άλλα δύο ματς κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας τους που θα κρατήσει δύο εβδομάδες. Κάρτα επιβίβασης για το πρωινό ταξίδι των Βρυξελλών παίρνουν 28 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Χριστοδουλόπουλος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς. Την Κυριακή θα ενσωματωθούν στην αποστολή που θα εγκατασταθεί στο Γκενκ, οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί. Απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής άδειάς τους που άρχισε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την εθνική ομάδα του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Σε σχέση με το πρώτο στάδιο της Αυστρίας, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Μανθάτη, Σάλιακα, Βέργο, Νικόλη και Καράδαη. Εκτός αποστολής έμεινε και ο 18χρονος εξτρέμ Γιώργος Μαρίνος, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Αστέρα Τρίπολης. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Ντανιέλ Ποντένσε, Ρόντερικ Μιράντα και ο 17χρονος γκολκίπερ Κωνσταντής Τζολάκης που ανήκε στον Πλατανιά.

Δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να αυξηθούν οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως τα «ερυθρόλευκα» ετοιμάζεται να φορέσει ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός Χασάν Μαγκούμπ (ονομάζεται και Κούκα) της Μπράγκα. Πέρυσι πέτυχε 6 γκολ σε 34 αγώνες. Παράλληλα, δημοσιεύματα στην Τυνησία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κλείνει και τον διεθνή Τυνήσιο αμυντικό Γιασίν Μεριά της Σφαξιέν.

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι, επί βελγικού εδάφους, φιλικοί αγώνες. Το πρόγραμμα: Σάββατο, 8 μ.μ.: Τεσέντερλο – Ολυμπιακός. Κυριακή, 2 μ.μ.: Εουπεν – Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή