Τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού

Τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο φιλικούς αγώνες άρχισε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο. Αρχικώς, το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Τεσέντερλο (ομάδα της 3ης κατηγορίας) την οποία νίκησαν με 3-0, ενώ την Κυριακή ηττήθηκαν από την Εουπεν (πέρυσι τερμάτισε στη 13η θέση της 1ης κατηγορίας) με 3-2.

O Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ξεκαθαρίζοντας πως πρώτη επιλογή του θα είναι το σύστημα 4-2-3-1. «Δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στην πίεση και την τακτική, να κλέβουμε μπάλες ψηλά και γενικά να κάνουμε σωστές επιθέσεις. Να νικάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε χθες ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό, γύρισε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς προετοιμάζει τον τρίτο, επί βελγικού εδάφους, φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Σιντ Τρούιντεντ. Θα διεξαχθεί αύριο στο Μπέρινγκεν Στάντιον και θα αρχίσει στις 19.30. Οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Ιράν, ενσωματώθηκαν στην αποστολή των «ερυθρόλευκων». Ο Λεονάρντο Κούτρης που πριν από τρεις μήνες υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο, είναι πλέον έτοιμος για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή