Αναβολή για τον Χριστοδουλόπουλο

Αναβολή για τον Χριστοδουλόπουλο

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τη Δευτέρα 23 Ιουλίου αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού η προγραμματισμένη για χθες συζήτηση της προσφυγής που κατέθεσε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού, με την οποία ζητεί αποζημίωση 315.000 ευρώ, την εξάμηνη τιμωρία του παίκτη και την απαγόρευση μεταγραφών στους «ερυθρόλευκους» για δύο περιόδους.

Παράλληλα με το αίτημα αναβολής, ο Ολυμπιακός ζήτησε να κατατεθεί το συμβόλαιο που ισχυρίζεται ότι έχει η ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή. «Να αξιώσετε από την ΑΕΚ να προσκομίσει το έγγραφο. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μας ακούει. Παρακαλούμε να καταθέσουν το συμβόλαιο για να ετοιμάσουμε την άμυνά μας. Το ζητάμε καλόπιστα», τόνισαν, μεταξύ άλλων, οι δικηγόροι του Ολυμπιακού Βασίλης Δημακόπουλος και Λίνα Σουλούκου.

Από την πλευρά των δικηγόρων της ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τους Μηνά Λυσάνδρου και Ελλη Ρίζου, ειπώθηκε: «Εχουμε ενημερωθεί για το αίτημα της αναβολής, είμαστε προετοιμασμένοι να δικάσουμε την υπόθεση, η αναβολή είναι στην κρίση σας…».

Οσον αφορά το αίτημα του Ολυμπιακού για προσκόμιση του συμβολαίου με τον Χριστοδουλόπουλο, η πλευρά της ΑΕΚ τόνισε: «Μας ενημερώσατε με εξώδικο ότι θα προχωρήσετε για τον Λάζαρο και σας είπαμε μην το κάνετε γιατί έχουμε συμβόλαιο με τον παίκτη. Εσείς είπατε ότι λέμε ψέματα για το συμβόλαιο και προχωρήσατε σε συμφωνία μαζί του. Τότε ποιο συμβόλαιο ζητάτε τώρα;».

Η έδρα, αφού έκανε δεκτό το αίτημα της αναβολής, δεν δέχθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για την προσκόμιση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ. Αργότερα, άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν σχετικά με τη διαδικασία στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών: «Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει; Αρχικά έλεγαν ότι θα καταθέσουν ένα συμβόλαιο στις αρχές Ιουλίου, δεν το κατέθεσαν. Μετά μιλούν για ένα συμβόλαιο, αλλά το κρύβουν. Γιατί το κρύβουν; Τι φοβούνται;». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση της ΑΕΚ: «Τι φοβάται ο Ολυμπιακός και εμφανίστηκε με τέσσερις δικηγόρους σε μία υπόθεση στην οποία μας είχε ενημερώσει εδώ και τέσσερις ημέρες ότι θα ζητήσει αναβολή;».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ στην καταγγελία της υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής αθέτησε το συμβόλαιό που έχει με αυτήν για τη σεζόν 2018-19 και τον Ολυμπιακό πως προχώρησε στην κατάθεση συμβολαίου του παίκτη, παρότι είχε ενημερωθεί με εξώδικο ότι δεν είναι ελεύθερος. Επίσης υποστηρίζει ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο επειδή είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-2018 με οψιόν αγοράς, η οποία εκπληρώθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή