Καπνός με Ζιντάν και Γιουβέντους

Καπνός με Ζιντάν και Γιουβέντους

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει η Γιουβέντους ισπανικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα συμμετέχει στην τεχνική διεύθυνση της «Μεγάλης Κυρίας». Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Libertad Digital, ο κ. Ζιντάν που αποχώρησε από τον πάγκο της Ρεάλ αμέσως μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Τσάμπιονς Λιγκ πρόκειται από τον Οκτώβριο να αναλάβει θέση στην τεχνική διεύθυνση της Γιουβέντους.

Εχοντας διαπρέψει με τη φανέλα της «Γιούβε», δεν είναι καθόλου περίεργο που ο Γαλλοαλγερινός μύθος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μπορεί να καλοβλέπει τη συνέχιση της καριέρας του εκεί, έχοντας μόλις αφήσει πίσω του τη Ρεάλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, που επικαλείται και επιβεβαίωση κύκλων της ιδιοκτησίας της Γιουβέντους, η άφιξη στο Τορίνο του Κριστιάνο Ρονάλντο «έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του κ. Ζιντάν ώστε, όπως ο Κριστιάνο, να πάει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους». Ο ρόλος του θα είναι αρχικά επικουρικός του τεχνικού διευθυντή Φάμπιο Παράτιτσι, κατά το ρεπορτάζ.

Ακόμη κι αν δεν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, που προς το παρόν η Γιουβέντους διαψεύδει, είναι δεδομένο ότι η ιταλική ομάδα με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και την –έστω– προσέγγιση με τον κ. Ζιντάν, έχει ξεκάθαρο σκοπό πια την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.

Πάντως, αν πάει ο κ. Ζιντάν στη Γιουβέντους μάλλον δεν θα το μετανιώσει, όπως δηλώνει τώρα ο Αρσέν Βενγκέρ ότι μετάνιωσε που έμεινε τόσο πολλά χρόνια στην Αρσεναλ. Σε συνέντευξη-ποταμό που έδωσε στο γαλλικό δίκτυο RTL, είπε ότι το μεγαλύτερο σφάλμα της καριέρας του ήταν «ίσως το ότι έμεινα στον ίδιο σύλλογο επί 22 έτη. Κάποιες φορές είμαι αιχμάλωτος των προκλήσεων που εγώ θέτω», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός. Δεν αποκάλυψε πάντως τι θα κάνει στη συνέχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή