Σήμερα ο Μπογέ, αύριο ο Πόνσε, Παρασκευή ο Αλεφ για ΑΕΚ

Σήμερα ο Μπογέ, αύριο ο Πόνσε, Παρασκευή ο Αλεφ για ΑΕΚ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αρχή της μεταγραφικής αντεπίθεσης της ΑΕΚ σηματοδοτεί η σημερινή άφιξη του Λούκας Μπογέ στην Αθήνα, με τον Πόνσε να τον ακολουθεί αύριο και τον Αλεφ να «πιάνει» Σπάτα την Παρασκευή.

Ο Μπογέ τακτοποίησε χθες κάποιες εκκρεμότητες με την Τορίνο και σήμερα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ενωση, στην οποία εκτός απροόπτου θα έχει ξανά συμπαίκτη τον συμπατριώτη του Εζέκιελ Πόνσε, με τον οποίον συνυπήρξαν για λίγο στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Και οι δυο τους αγωνίζονται στην επίθεση, ωστόσο φαίνεται ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει τον Μπογέ για τα άκρα και τον Πόνσε για την κορυφή. Το αργεντίνικο δίδυμο μαζί με τους Μάνταλο και Λιβάγια αναμένεται να συνθέσει την επιθετική τετράδα της Ενωσης, ενώ οι Μπακασέτας, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης και Αϊντάρεβιτς συμπληρώνουν τη γραμμή κρούσης. Είναι εμφανές πως από το ρόστερ της ΑΕΚ λείπει ένας «καθαρός» εξτρέμ, αφού από τους προαναφερθέντες κανείς δεν έχει αυτό τον ρόλο. Ουσιαστικά ο Μπογέ έρχεται για να καλύψει το κενό του Χριστοδουλόπουλου, με τον 22χρονο Αργεντινό πάντως να έχει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον νυν παίκτη του Ολυμπιακού.

Πέρα από την επίθεση, η ΑΕΚ χρειάζεται να καλύψει και το κενό που έχει αφήσει στη μεσαία γραμμή ο Παναγιώτης Κονέ. Τον ρόλο του θα τον επωμιστεί ο Βραζιλιάνος Αλεφ, ο οποίος θα τοποθετηθεί δίπλα στον Σιμόες, με τους Γαλανόπουλο και Μοράν να βρίσκονται επίσης σε θέση μάχης. Στον χώρο του κέντρου λείπει ακόμα ένας παίκτης, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο Κονέ, όταν λύσει τη συνεργασία του με την Ουντινέζε. Επίσης, η παρουσία του Μοράν δεν… εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι όμως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια «εκμετάλλευσης» των ικανοτήτων του Ισπανού μέσου.

• Η επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση έχει φέρει και μια ανάλογη κινητικότητα στα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία ξεπερνούν τις 9.000.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή