Αποφεύγει σκοπέλους, καλύπτει κενά ο ΠΑΟ

Αποφεύγει σκοπέλους, καλύπτει κενά ο ΠΑΟ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν βραχνά λιγότερο έχει από χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο Αστέρας Τρίπολης απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει για τα οφειλόμενα από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, η προσφυγή αφορούσε τη μη ικανοποίηση μιας δόσης η οποία ανερχόταν περίπου σε 360.00 ευρώ. Οι «πράσινοι» κατέβαλαν ένα μικρό ποσό, ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους Αρκάδες και παράλληλα συμφώνησαν σε νέο διακανονισμό για το υπόλοιπο ποσό.

Ο σύλλογος, έστω και την τελευταία στιγμή, αποφεύγει τους εξωαγωνιστικούς σκοπέλους, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Η απόκτηση παικτών κάτω των 23 ετών αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, με το τεχνικό επιτελείο να ψάχνει για τους κατάλληλους νέους που θα μπορούν να αντέξουν την πράσινη φανέλα. Δύο εξ αυτών είναι και οι Πούγγουρας και Χατζηθεοδωρίδης, οι οποίοι ήδη θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες του «Τριφυλλιού». Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Αχιλλέας Πούγγουρας έχει συμφωνήσει να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ που θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 40%. Ο 21χρονος αριστερός μπακ χαφ Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την αγγλική Μπρέντφορντ για να αποκτήσει την ελευθερία του. Μόλις τελειώσουν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και οι δύο θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καμπετσής

Η μεταγραφική ενίσχυση των «πρασίνων» έχει πολύ δρόμο ακόμη και τα κενά είναι πολλά, με τον Νταμπίζα να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της απόκτησης παικτών με… λίγα όπλα στα χέρια του. Μία περίπτωση που τον έχει απασχολήσει ιδιαίτερα είναι αυτή του 19χρονου Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ και θεωρείται ένας παίκτης με πολύ ταλέντο και λαμπρό μέλλον.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε χθες στο Βέλγιο η προετοιμασία της ομάδας, με τον Γιώργο Δώνη να χωρίζει το πρωί τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Οσοι αγωνίστηκαν περισσότερο χρόνο στο φιλικό με την Αλκμααρ έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Το απόγευμα οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουν σε διπλές προπονήσεις. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 17.00, με αντίπαλο την Αντβέρπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή