Ωρα για το πρώτο μοντάρισμα στην ΑΕΚ

Ωρα για το πρώτο μοντάρισμα στην ΑΕΚ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… μεταγραφικό τριήμερο για την ΑΕΚ έκλεισε χθες με την άφιξη του Βραζιλιάνου Αλεφ, ο οποίος κι αυτός όπως οι Μπογέ και Πόνσε αποκτήθηκαν από την Ενωση με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος ανήκει στην Μπράγκα και αν ικανοποιήσει με την απόδοσή του πρέπει η ΑΕΚ να καταβάλει την επόμενη χρονιά 1,8 εκατ. ευρώ. Θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 95.

Πλέον, στην Ενωση αφήνουν στην άκρη τα μεταγραφικά και επικεντρώνονται στο μοντάρισμα των παικτών ενόψει των πρώτων αγώνων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 7 ή 8 Αυγούστου. Τα πρώτα δείγματα της ΑΕΚ στην Πολωνία δεν ήταν ενθαρρυντικά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να εντάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Με μια πρώτη εκτίμηση η… αυριανή ενδεκάδα της ΑΕΚ θα αποτελείτο από τους Μπάρκα, Μπακάκη, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ, Μάνταλο, Μπογέ, Λιβάγια και Πόνσε, με τους Γκάλο, Λόπες, Οικονόμου, Γαλανόπουλο και Μπακασέτα να βρίσκονται επίσης στις πρώτες επιλογές του Ουζουνίδη.

Ο πρώτος μεταγραφικός κύκλος έχει κλείσει για τους «κιτρινόμαυρους» και ο δεύτερος αναμένεται να ανοίξει μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μία θέση που η ΑΕΚ θα κοιτάξει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο είναι αυτήν του κεντρικού μέσου, αφού ο Μοράν δεν δείχνει ικανός να αντεπεξέλθει στο βάρος των απαιτήσεων. Μένουν οι Σιμόες, Αλεφ και Γαλανόπουλος για δύο θέσεις, άρα η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη μοιάζει επιτακτική. Ο Παναγιώτης Κονέ δεν έχει βγει από το κάδρο, αλλά εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη πρέπει να αναμένονται μετά τα μέσα Αυγούστου. Επίσης από το ρόστερ των πρωταθλητών λείπει ο «καθαρόαιμος» ακραίος. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν στα φτερά, όπως οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μπογέ, Αλμπάνης, αλλά κανείς τους δεν είναι εξτρέμ.

• Το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό της προετοιμασίας της θα δώσει η ΑΕΚ σήμερα (20.00) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λούκας Μπογέ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς της Ενωσης και δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

• Στον Εργοτέλη θα αγωνιστεί και φέτος ως δανεικός ο Ηλίας Τσέλιος.

• Σε συζητήσεις με τη Μαρσέιγ και τη Γαλατάσαραϊ βρίσκεται η Ενωση για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι αυτό θα είναι και η πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Πιο πιθανή μοιάζει η συμφωνία με την τουρκική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή