Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό – Εχασε 4-0 από τη Γκενκ

Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό – Εχασε 4-0 από τη Γκενκ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα προβληματική εικόνα έδειξε ο Ολυμπιακός στο σημερινό φιλικό με τη Γκενκ, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 4-0, στο τελευταίο του τεστ προετοιμασίας επί βελγικού εδάφους.

Περίπου 20 ημέρες πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους, στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές, έκαναν πάρα πολλά λάθη κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 9 Αυγούστου.

Η βελγική ομάδα προηγήθηκε στο 30΄ με τον Τροσάρ (ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαλινόβσκι «έγραψε» το 2-0. Ο Τροσάρ με πέναλτι στο 65΄ και ο Ζεγκρόβα στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε της εξής σύνθεση: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (80’ Κούτρης), Φετφατζίδης (46’ Ποντένσε), Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ)

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή