Κλεφτές ματιές στην Κύπρο ο Ατρόμητος

Κλεφτές ματιές στην Κύπρο ο Ατρόμητος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόλλων Λεμεσού ή η βοσνιακή Ζελέσνιτσαρ θα βρεθούν στον δρόμο του Ατρόμητου για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εάν, φυσικά, καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Μπρεστ, την οποία αντιμετωπίζει πρώτα στη Λευκορωσία μεθαύριο και εν συνεχεία στο Περιστέρι την επόμενη Πέμπτη. Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε τους 24 παίκτες που δήλωσε στην UEFA για τις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις στις επιλογές του. Διαιτητής του πρώτου αγώνα ορίστηκε ο Ισπανός Μαρτίνεζ.

Το ζητούμενο για τον Ατρόμητο είναι να αποκλείσει την Ντιναμό Μπρεστ και μέχρι να συμβεί αυτό, μόνο κλεφτές ματιές μπορεί να ρίχνει στο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός του. Πιο ισχυρή υποψηφιότητα μοιάζει να έχει ο Απόλλων Λεμεσού και ας δεινοπάθησε στον προηγούμενο γύρο να αποκλείσει την άσημη Σούμπρας, με ήττα 1-0 στη Λιθουανία και νίκη 2-0 στη ρεβάνς, με δύο γκολ από τον… στόπερ του. Πολύ κακή εικόνα είχε και στα φιλικά, με τρεις ήττες και μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο Απόλλων τερμάτισε δεύτερος στο κυπριακό πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Φακούντο Περέιρα είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή του, αλλά αποκτήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα και δεν έχει αγωνιστεί ακόμη. Πέρυσι προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες) με μεγαλύτερη επιτυχία το 2-2 με την Εβερτον στην Αγγλία. Στην Ευρώπη αγωνίζεται στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, γιατί το Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού δεν έχει ευρωπαϊκή άδεια.

Η Ζελένιτσαρ είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Βοσνίας (έξι πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και 98 χρόνια ιστορίας), με προπονητή τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς. Είναι νεανική ομάδα και στον 1ο γύρο απέκλεισε εύκολα με δύο νίκες (0-2, 3-1) την Τρανς Νάρβα από την Εσθονία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή