Η σκυτάλη σε Ατρόμητο και Αστέρα

Η σκυτάλη σε Ατρόμητο και Αστέρα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης παίρνουν τη σκυτάλη από τον ΠΑΟΚ και ρίχνονται σήμερα στις ευρωπαϊκές τους μάχες. Για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μπρεστ (20.45) στη Λευκορωσία και αυτή της Τρίπολης, τη Χιμπέρνιαν στη Σκωτία (21.45).

«Είμαστε εδώ στο Μπρεστ για ένα παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Εχουμε έρθει για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά η ομάδα θέλει πάρα πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι», τόνισε στις αρχικές του δηλώσεις ο τεχνικός του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι και συνέχισε: «Είναι μια πρόκληση για μας τι θα βγάλουμε στο γήπεδο. Εχουμε απέναντί μας μια ομάδα που έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, έχουμε έρθει για τη νίκη. Εχουμε δει πολλά βίντεο. Η Μπρεστ είναι μια συμπαγής ομάδα, με νέο προπονητή, τα έχει αλλάξει όλα. Το σύστημα, τη φιλοσοφία. Πιέζει πολύ ψηλά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Εχουμε έρθει για τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δουλέψαμε πολύ για να είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι», υπογράμμισε ο κ. Κάναντι, οι παίκτες του οποίου θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Σε… παρόμοιο μήκος κύματος και ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος θέλει να φύγει η ομάδα του από τη Σκωτία με ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. «Εχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Την έχουμε παρακολουθήσει τη Χιμπέρνιαν. Από τη στιγμή που βγήκε η κλήρωση ήμασταν ικανοποιημένοι. Είδαμε βίντεο από τα παιχνίδια της, ενώ είχαμε και δικό μας άνθρωπο, ο οποίος παρακολούθησε αγώνες από κοντά. Μπορώ να πω πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα δυνατή», είπε αρχικά ο κόουτς των Αρκάδων και συνέχισε. «Πρόκειται για μία ομάδα η οποία μέσα στο γήπεδο είναι πολύ επιθετική, βάζει πολλούς παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πιέζει ενώ έχει και τη βοήθεια του κόσμου της, όπως και του αγωνιστικού χώρου. Αυτό της δίνει την ποιότητα προκειμένου να γίνει επικίνδυνη απέναντί μας στο γήπεδό της. Παίζει ρόλο πως εμείς έχουμε δώσει μόνο τρία φιλικά παιχνίδια και σίγουρα δεν είναι εύκολο η ομάδα μας να είναι απολύτως έτοιμη μόνο απ’ αυτά. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε όμως εδώ, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και τι μπορούμε να κάνουμε».

Ο Αστέρας με αίτημά του στην UEFA ζήτησε να αγωνιστεί κι αυτός με μαύρα περιβραχιόνια και το ίδιο θα κάνει και η σκωτσέζικη ομάδα. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή