Κέρδος για τον Παναθηναϊκό η σοβαρότητα των νέων

Κέρδος για τον Παναθηναϊκό η σοβαρότητα των νέων

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένο άφησε τον Γιώργο Δώνη η εικόνα των νεαρών, στην πλειονότητά τους, παικτών του στο άνετο 5-0 επί της ερασιτεχνικής Χους, στον τρίτο αγώνα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Με μόνο ξένο τον Κάτσε και στο ντεμπούτο του Σιφναίου, η «πράσινη»… Κ20 είχε όρεξη να κυνηγήσει ένα μεγάλο σκορ και το πέτυχε με δύο γκολ του Εμμανουηλίδη (63΄, 90΄) και από ένα των Τζανδάρη (11΄), Μαυρομάτη (34΄) και Αποστολάκη (72΄). Επαιξαν οι Ξενόπουλος (46΄ Χριστογιώργος), Θεοχάρης, Οικονομόπουλος, Μαυρομάτης (60΄ Αποστολάκης), Δημήτρουλας, Τζανδάρης (60΄ Μπουζούκης), Κάτσε (60΄ Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (46΄ Οικονόμου), Κουντουριώτης (60΄ Πίσπας), Χαντζάρας (46΄ Εμμανουηλίδης), Σιφναίος (46΄ Σέχου).

Στα μεταγραφικά, θέμα ωρών είναι να ντυθεί στα πράσινα ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός εξασφάλισε την ελευθέρας του και θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό τριετές συμβόλαιο, με αντάλλαγμα για τον ΠΑΟΚ ποσοστό 40% σε περίπτωση μεταπώλησης. Τα διαδικαστικά θα ολοκληρωθούν άμεσα και οι ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα ή αύριο. Επόμενος στόχος για το κέντρο της άμυνας είναι ο επίσης 23χρονος Νώντας Παντελάκης. Επαιξε πέρυσι δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό, έμεινε ελεύθερος και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Σε καλό δρόμο είναι και οι επαφές με τη Ντόρτμουντ για τον Αργύρη Καμπετσή. Ο 19χρονος σέντερ φορ έχει συμφωνήσει και οι «πράσινοι» πιέζουν να αποκτηθεί ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο 23χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Μπρέτφορντ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου και για μένα ένα μεγάλο βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν. Ολοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να παίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιγνίδια μπορώ και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

• Παίκτης της Μάλμε μέχρι το 2021 θα είναι ο Γκιγέρμο Μολίνς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή