Ερχεται… μπόρα στο μεταγραφικό παζάρι

Ερχεται… μπόρα στο μεταγραφικό παζάρι

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζωηρή κινητικότητα παρατηρείται ξανά τις τελευταίες ημέρες στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για επικείμενη μετακίνηση του τερματοφύλακα της Τσέλσι Τιμπό Κουρτουά στη Ρεάλ Μαδρίτης και για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον διεθνή Κροάτη επιθετικό Αντε Ρέμπιτς.

Ο Κουρτουά θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος γκολκίπερ στον κόσμο και η Ρεάλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Βέλγο, χωρίς όμως ακόμη να έχει επέλθει συμφωνία και με την Τσέλσι. Υπάρχουν όμως και πληροφορίες ότι η Ρεάλ καλοβλέπει και τον Ιγκό Γιορίς της Τότεναμ…

Εξάλλου, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Μπιλντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του Αντε Ρέμπιτς, ενώ η ομάδα του, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, φέρεται να ζητεί πάνω από 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, οι Αγγλοι φοβούνται ότι η Μπάγερν ίσως τους προλάβει.

Μια σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης, αποκτώντας τον 23χρονο Πορτογάλο Ζέλσον Μάρτινς από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο διεθνής εξτρέμ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» που επικράτησαν στη μάχη για την υπογραφή του των Μίλαν και Ιντερ.

Στη Ρόμα είναι έξαλλοι με την «αρπαγή», κατά την άποψή τους, του Βραζιλιάνου Μάλκομ από την Μπαρτσελόνα, καθώς νόμιζαν ότι είχαν κλείσει τη συμφωνία με τον εξτρέμ της Μπορντό. Τώρα απειλούν τους Καταλανούς με προσφυγή στα δικαστήρια.

Ο ελληνικής καταγωγής Νοτιοαφρικανός γενικός διευθυντής της Αρσεναλ Ιβάν Γκαζίδης φέρεται έτοιμος να μεταπηδήσει στη Μίλαν από τον Σεπτέμβριο. Η λονδρέζικη ομάδα, μάλιστα, δηλώνει ενήμερη της πρόθεσης του κ. Γκαζίδη να αποδεχθεί την πρόταση της νέας διοίκησης των «ροσονέρι». Στην Αρσεναλ υπάρχει και η αβεβαιότητα από την πρόθεση του Ρώσου μεγαλομετόχου Αλισερ Ουσμάνοφ να πωλήσει το ποσοστό του (30%) στον μεγαλύτερο μέτοχο του συλλόγου, Αμερικανό Σταν Κρένκε.

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να δρέπουν δάφνες από το Μουντιάλ που κατέκτησαν πριν από 11 μέρες: Χθες το τέρμα του Μπενζαμέν Παβάρ στο 4-3 με την Αργεντινή αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη FIFA με βάση τις ψήφους των φιλάθλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή