Τρίτη μεταγραφή ο Πούγγουρας στον ΠΑΟ

Τρίτη μεταγραφή ο Πούγγουρας στον ΠΑΟ

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σπουδή του ΠΑΟΚ να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα στον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε και επισήμως μια συμφωνία που έμοιαζε δεδομένη τις τελευταίες ημέρες, έστω κι αν δεν σφραγίστηκε με αντίστοιχη ανακοίνωση και από την πλευρά των «πρασίνων», κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του, πέρασε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και σήμερα αναχωρεί για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας για να προλάβει να κάνει εκεί μερικές προπονήσεις μέχρι να επιστρέψει την Τρίτη η «πράσινη» αποστολή στην Αθήνα.

Ποσοστό 35%

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα στον Παναθηναϊκό, με τον “Δικέφαλο” να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης από τον ποδοσφαιριστή. Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» ήταν η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία κράτησε ποσοστό 35% σε περίπτωση μεταπώλησης του νεαρού στόπερ σε άλλη ομάδα μέσα στην επόμενη τριετία. Το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι, δεν ήταν στα πλάνα του Λουτσέσκου και προτιμήθηκε ως πιο συμφέρουσα η λύση αυτή από το να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα δανεικός για έναν χρόνο και μετά να μείνει ελεύθερος, χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα.

Ο Πούγγουρας είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τους Σιφναίο και Χατζηθεοδωρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εισπράξει φέτος 80.000 ευρώ, του χρόνου 90.000 και την τελευταία χρονιά 100.000 ευρώ. Είναι σε καλή κατάσταση και εκτιμάται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να παίξει, με πιθανό το ντεμπούτο του στο αυριανό (και τελευταίο) φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο τη Ντεν Χάαγκ. Στο ματς αυτό ίσως αγωνιστεί και ο Ινσούα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Κάτσε έχει φλεγμονή στην κεφαλή της περόνης έπειτα από xτύπημα στο φιλικό με τη Χους, αποχώρησε από την προπόνηση και μάλλον θα προφυλαχθεί.

Συμφωνία με Κουτρουμπή

Σε συμφωνία με τον Κουτρουμπή κατέληξε ο Παναθηναϊκός. Ο 27χρονος στόπερ θα εισπράξει τώρα ένα μικρό μέρος των οφειλομένων και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου. «Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κουτρουμπή για τη στάση που κράτησε απέναντι στην ομάδα, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του προς αυτή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή