Με νέο προπονητή η Βασιλεία κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με νέο προπονητή η Βασιλεία κόντρα στον ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέο προπονητή θα αντιμετωπίσει η Βασιλεία τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-1, την Τετάρτη στην Ελβετία. Ο Ράφαελ Βίκι δεν μπόρεσε να αντέξει και τους νέους κραδασμούς από την ήττα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να απολυθεί από τη διοίκηση της ομάδας. Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Αλεξ Φράι, προπονητής της ομάδας νέων, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της Βασιλείας και στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της, με την Ξαμάξ, αύριο για το πρωτάθλημα. «Ως αποτέλεσμα της ανάλυσης της ήττας με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ράφαελ Βίκι μένει ελεύθερος», ανέφερε λιτά το σχετικό δελτίο Τύπου της Βασιλείας. Ηδη, στα ελβετικά ΜΜΕ αναφέρεται το όνομα του Ελβετού πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Αυστρίας Μάρσελ Κόλερ ως πιθανού διαδόχου του Βίκι.

«Περιμένουμε μια θετική αντίδραση από την ομάδα για να κερδίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχόμαστε το καλύτερο στον Βίκι», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής Μάρκο Στρέλερ.

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν τη Βασιλεία στους… μπελάδες της και επικεντρώνονται στον αγώνα της Τετάρτης. Επίσης, εν τη γενέσει του επιχειρούν να «σβήσουν» το θέμα που πάει να δημιουργηθεί με τον Μαουρίτσιο. Η παρουσία του ατζέντη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε φήμες για πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Στον «Δικέφαλο», ωστόσο, τονίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα πώλησης του παίκτη.

• Θετικά είναι τα νέα για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο και να ξεκινήσει τρέξιμο. Εκφράζονται ελπίδες ότι θα προλάβει τη ρεβάνς στην Ελβετία.

• Τα έσοδα του αγώνα με τη Βασιλεία κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές. Επίσης, με πρωτοβουλία της ΠΑΕ έχουν μισθωθεί ξενοδοχεία ώστε να φιλοξενηθούν σε αυτά κάποιοι από όσους έχουν χάσει τα σπίτια τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή