Οι τελικές αποφάσεις για τον Ολυμπιακό

Οι τελικές αποφάσεις για τον Ολυμπιακό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φιλικό με την Γκεζτέπε στο Αρνεμ έριξε τους τίτλους τέλους στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Συνολικά οι «Πειραιώτες» έδωσαν έξι φιλικούς αγώνες. Στο Βέλγιο έπαιξαν τέσσερις, με απολογισμό μία νίκη επί της Τεσέντερλο, μία ισοπαλία με την Σιντ Τρούιντεν και δύο ήττες από την Εουπεν και την Γκενκ. Επί ολλανδικού εδάφους ηττήθηκαν από την Αϊντχόφεν και νίκησαν την Γκεζτέπε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα, όπου θα γίνει η τελική πρόβα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου. Την Τετάρτη, η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα στο Καραϊσκάκη στις 9 το βράδυ και ο Μαρτίνς θα δοκιμάσει το βασικό «κορμό», τον οποίο έχει κατά νου για τον πρώτο αγώνα με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί στο φαληρικό γήπεδο στις 9 Αυγούστου.

Παράλληλα, κορυφώνονται οι διεργασίες στη μεταγραφική αγορά. Τη Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός Μεριά για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και να ενταχθεί στο δυναμικό των «Πειραιωτών».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να έχει στραμμένη την προσοχή του στην αγορά της Βραζιλίας, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντάξει στη μεταγραφική του λίστα δύο ονόματα Βραζιλιάνων παικτών για τη θέση του αμυντικού μέσου, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη. Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις άρχισαν να εξετάζονται μετά το «ναυάγιο» με τον Γουίλιαν Αράο.

Επίσης, η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να εξετάζει τις περιπτώσεις των Πρστιτς και Βελόζο, οι οποίοι αξιολογούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, για να αποφασίσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν και τα ονόματα των Μπαρέιρο της Ρασίνγκ και Πεντρόσα της Σετουμπάλ. Την ίδια ώρα, πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως οι «Πειραιώτες» εξετάζουν ξανά την περίπτωση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή