Σεβασμός και προσοχή από ΠΑΟΚ στη Βασιλεία

Σεβασμός και προσοχή από ΠΑΟΚ στη Βασιλεία

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις παγίδες του 2-1 του πρώτου αγώνα καλείται να αποφύγει απόψε (20.30) ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία κόντρα στη Βασιλεία και να πάρει την πρόκριση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» έχει υπέρ του το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επαναπαυθεί σε αυτό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το γνωρίζει πολύ καλά και εξαρχής έθεσε ως στόχο όχι απλά το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, αλλά ξεκάθαρα τη νίκη: «Σεβόμαστε τη Βασιλεία, τους παίκτες, την ιστορία της, την εμπειρία τους, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Η Βασιλεία ήταν το φαβορί όταν έγινε η κλήρωση. Εμείς δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι τι μπορούμε να καταφέρουμε και ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Ελ Καντουρί αντί του Ζαμπά.

Γνώριμος των ελβετικών γηπέδων είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Σιόν. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του και αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Η ατμόσφαιρα θα είναι καλή, είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα, με δυνατή ατμόσφαιρα και θα μπορέσει να αποδώσει».

Από την πλευρά της η Βασιλεία, έχει κι αυτή σαφώς μονάχα έναν στόχο, αφού μόνο με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση. Η ελβετική ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και στον πάγκο της θα βρίσκεται ο υπηρεσιακός τεχνικός Αλεξάνταρ Φράι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση στην ομάδα του, ενώ στη συνέχεια έθεσε ως φαβορί τον ΠΑΟΚ. «Είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν, το δείχνουν καθημερινά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε ο πρώην άσος της ομάδας και μέχρι πριν από λίγες μέρες προπονητής της ομάδας νέων της Βασιλείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή