Από Ελβετία… πτήση για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Από Ελβετία… πτήση για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο εύκολα επικράτησε την Τρίτη ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία κόντρα στη Βασιλεία, άλλο τόσο δύσκολα επέστρεψε χθες στη βάση του, λόγω καθυστερήσεων στο αεροδρόμιο της Μιλούζ. Ωστόσο, αυτό λίγο μετράει, αφού ο «Δικέφαλος» επέστρεψε από την Ελβετία φουσκωμένος από αυτοπεποίθηση και σήμερα ετοιμάζεται να υποδεχθεί και το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος είπε το «ναι» και ίσως αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ακόμη και σήμερα. Η προσφορά του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα 2 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για τριετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως θα έχει αίσιο τέλος το σίριαλ που ξεκίνησε τον Μάιο.

Το αποτέλεσμα αλλά κυρίως η εμφάνιση κόντρα στη Βασιλεία δικαιολογούν την αισιοδοξία των ανθρώπων και των φιλάθλων του «Δικεφάλου», που φέτος έχουν υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα. Το μοναδικό πρόβλημα που «κουβάλησε» ο «Δικέφαλος» από την Ελβετία ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Πλέον στο μυαλό όλων μπαίνει ένας στόχος: η πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία αφενός θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου θα εξασφαλίσει στον ΠΑΟΚ την παρουσία στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας με τη ρωσική ομάδα θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (8/8) στις 20.00 και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Μόσχα, την Τρίτη 14 Αυγούστου, με τη σέντρα του αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 20.30.

Αν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεπεράσει και το ρωσικό εμπόδιο, τότε θα απομένει ακόμη ένα για να βρεθεί στα… αστέρια και αυτό θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ. Αρχικά στους πιθανούς αντιπάλους υπολογιζόταν και ο νικητής του ζευγαριού Ντιναμό Κιέβου – Σλάβια Πράγας, αλλά η UEFA για να αποτρέψει μία πιθανή ρωσοουκρανική σύγκρουση, έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ μόνο το ζευγάρι της Μπενφίκα με τη Φενερμπαχτσέ.

Ο «Δικέφαλος» έπρεπε μέχρι χθες να δηλώσει τη λίστα των διαθέσιμων παικτών για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Λουτσέσκου να μην προχωρά σε αλλαγές. Θα υπολογίζει τους Γλύκο, Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Μαλεζά, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κάνιας, Χαρίση, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδη και Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη συγκεκριμένη λίστα, μέχρι και 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα με τη Σπαρτάκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή