Ο Γονσάλο Ιγουαΐν αναστατώνει Μιλάνο και Τορίνο

Ο Γονσάλο Ιγουαΐν αναστατώνει Μιλάνο και Τορίνο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος είναι η χρονιά της Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά την απόκτηση-βόμβα του Κριστιάνο Ρονάλντο και την αποχώρηση του Τζανλουίτζι Μπουφόν ήρθε χθες και η ολοκλήρωση της ανταλλαγής του επιθετικού της Γονσάλο Ιγουαΐν με τον πρώην αμυντικό της Λεονάρντο Μπονούτσι, που επιστρέφει στο Τορίνο. Παράλληλα, ένας πρώην παίκτης της, ο Αρτούρο Βιδάλ, φέρεται έτοιμος να φορέσει τα κυανέρυθρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ιγουαΐν ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη και αμφιλεγόμενη μετακόμισή του εντός του Καμπιονάτο. Δύο χρόνια μετά τη σεισμική δόνηση που προκάλεσε η μετακίνηση του Γαλλοαργεντινού από τη Νάπολι στη Γιουβέντους, ο 30χρονος διεθνής επιθετικός πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις στο Μιλάνο, όπου έγινε δεκτός από οπαδούς των «ροσονέρι» με πολύ θερμές εκδηλώσεις. Προσπαθώντας δε να κρατήσει τις ισορροπίες ο γεννημένος στη Γαλλία σκόρερ ευχαρίστησε τόσο τους φίλους της Μίλαν όσο και αυτούς της Γιουβέντους.

Ωστόσο, οι τιφόζι των «μπιανκονέρι» δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις. Η παραχώρηση με μορφή δανεισμού ύψους 18 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς προς 36 εκατ. του Ιγουαΐν σε μία από τις μεγάλες αντιπάλους της Γιουβέντους προκάλεσε και χθες τις διαμαρτυρίες των φίλων της.

Εξάλλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα περιμένει την απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει στον διεθνή Γάλλο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν Αντριάν Ραμπιό, αλλά αν κάτι χαλάσει έχει έτοιμη προς ενεργοποίηση τη συμφωνία με τον Αρτούρο Βιδάλ.

Ο 31χρονος διεθνής Χιλιανός αμυντικός χαφ της Μπάγερν φέρεται να έχει προσεγγιστεί από την Ιντερ, όμως μια μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα αποτελεί προτεραιότητα για τον σκληροτράχηλο πρωταθλητή Αμερικής με τη «Ρόχα».

Μπάρτσα και Μπάγερν γράφεται ότι έχουν ήδη φθάσει σε προκαταρκτική συμφωνία στα 30 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή